Planera Barnkalas

Princesstema

prsVi alla har drömt om att bli en prinsessa en gång i tiden, särskilt när man befinner sig i åldern 4-6 år. Man lever fortfarande i sin egna lilla värld och självklart ska barn få leva ut sina drömmar lite extra.

Dagens tema är därför prinsesstema och här kommer du att kunna läsa om olika tips och inredningar som du kan använda dig utav om du ska ordna ett prinsesskalas till din kära dotter. Dessa tips kommer att få din dotter att känna sig som en riktig prinsessa. Rosa är en självklar färg när det kommer till temat och även glitter får vi inte glömma. Ju mer glitter, desto bättre!

För att göra festen oförglömlig kan du använda dig utav olika disneyfigurer på dina muggar, dekorationer och ballonger. Detta gör att man får en inlevelse i disney-världen och ditt barn kommer älska dig lite extra mycket. Om du vill gå all in kan du även köpa en liten prinsesstiara av plast bara samt en prinsessklänning för känslans och inlevelsensskull.

readyroom_-_disney_princess_uppblsbar_ftlj_rosa-30437535-4523075-xtra1

Ett tips är också att man har en prinsesstårta på kalaset och denna ska också vara i den härliga färgen rosa. Gulliga cupcakes, saft samt olika kakor i hjärtform kommer också att uppskattas. Tårtan kan se ut något i stil med denna:

8501_2bb60c43f6297c740d750b7625c23bd8

Inbjudningskorten som skickas ut till gästerna kan också innehålla ett disneytema och se ut på följande sätt:

inbjudningskort-disney-prinsessor-1

Ett prinsess slott som dekoration kan inte heller gå fel. Du kan köpa ett som inte är för stort och ställa den på en passande plats i hemmet. Den behöver inte vara för stor utan det räcker med att den är i en liknande stil som denna:

44eacf96-9ffd-481f-9db9-706bb4e1f712

I slutet av kvällen vill man även ge sina gäster någonting som man kan ta med sig hem som ett minne från kalaset. Detta kan vara en godispåse som även innehåller en liten disneyfigur inuti. Barnen kommer definitivt att älska detta.

barbie_dans_godispase

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *