Planera Barnkalas

Harry Potter – tema

Karaktären Harry Potter har blivit otroligt känd och är omtryckt av både barn och ungdomar i hela världen. Böckerna om Harry Potter och hans gäng har blivit en stor succé och likaså gäller filmerna. Dagens inlägg kommer att handla om temat Harry Potter. Om ditt barn är ett stort fan av denna trollkarlshistoria så har du kommit helt rätt! Det krävs inte mycket för att ordna det perfekta Harry Potter kalaset för din son eller dotter, du behöver bara göra det på rätt sätt. Allting handlar om att skapa en magisk känsla på kalaset. Du kan använda dig utav ett Halloween-tema på dina dekorationer för att få in den rätta känslan. Se till för att ta många foton som du sedan kan spara och göra en bok utav. Låt fantasin flöda helt enkelt! Här nedan kan du se ett antal tips för att ordna det perfekta Harry Potter-kalaset:

 

  • Använd mycket dekorationer

På dekorationerna ska det gärna vara bilder med Harry Potter och hans gäng på. Förvandla hela rummet till salen i Hogwarts med hjälp av ballonger, olika Harry Potter karaktärer och trollstavar. Glöm inte karaktären Dobby, Hermione, Ron Weasley och ugglan Hedwig. Barnen kommer garanterat att älska det mystiska rummet.

Harry-Potter-Birthday

  • Ordna någon form av utklädnad till ditt barn och gästerna

En svart mantel, trollstav eller häxhatt räcker för att barnen ska få en maximal Harry Potter- känsla på kalaset.
harry-potter-accessories

  • Bjud på olika snacks och godbitar

Dessa får gärna ha ett läskigt utseende eller ett halloween-aktigt tema. Muffinsen kan vara dekorerade med spöken, spindlar eller ugglor. Ordna gärna en alkoholfri pumpkin juice som du kan hänga fake-spindlar på för att få den mystiska och läskiga känslan.

tårta-harrypotter

 

  • Ordna en Photo-corner

Dekorera ett hörn extra mycket där alla barnen kan ställa sig för att posera på foton tillsammans med sina mantlar/ trollstavar/ häxhattar. SkIcka gärna kopior till gästerna så att de får ett minne för livet.

photo corner

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *